OKUMA BAYRAMI İLE EĞLENDİLER VE EĞLENDİRDİLER

ÖĞRENDİLER OKUMAYI VE YAZMAYI
24 Mayıs 2007 tarihinde okulumuzda okuma bayramı ve ana sınıfı şenlikleri vardı. Mini mini birlerimiz okumaya geçmenin mutluluğunu aileleri ve tüm arkadaşları ile birlikte kutladılar.
Öğrenmişler okumayı. 1.5 saatlik saatlik programı minicik kalplerindeki sevgi ve başarmanın mutluluğu ile çok güzel sundular. Pırıl pırıl gözler, titreyen elleri ve kocaman emekleriyle o günün yıldızlarıydılar.
" Okulumuzun açılışından bu güne çok zaman geçti. Bu sürede çok çalıştık, çok yorulduk ama basardık. Sizin destek ve güveninizi boşa çıkarmadık. Bizlere duyduğunuz güven ve içten sevgi yolumuzu aydınlattı. Lütfen olabilecek hataları anlayışla karsılayın. Bu bizim ilk gösterimiz."
Dediler.
1. sınıf olmanın verdiği şaşkınlığı, Hacivat ve Karagöz’ ü, şiirlerini, canlandırmalarını, manilerini, yarışmaları, dans gösterilerini, İnsan Hakları’ nı kendi dünyalarından bize yansıttılar. O gün onların gözünden baktık
her şeye. Ana sınıfının yedi cüceleri, palyacoları, balon patlatanları... Şaşırdılar, unuttular, düştüler ama çok sevimliydiler.
tabi bir yıl boyunca uğrasıp yaptıkları hersey de sergideydi.
İlçemizin gazetesi ana sayfasına tasıdı onları :
" Sarıköy Hasan Çakan İlköğretim Okulu öğrencileri çok çalışmış ve rengarenk bir program hazırlamış."
Onları en çok mutlu eden buydu sanırım :)

1 yorum:

musa dedi ki...

BİZE BU ORTAMI HAZIRLAYAN ALT YAPI SAHIBİNE DE TEŞEKKÜRLER